OBJAVITE

LAGER1

Offline

Kanton/Regija
Zapadno-hercegovački
Lokacija
Posušje
Adresa
Vukovarska bb
Telefon
+387 39 682 333

O nama

Firma LAGER je osnovana davne 1987 godine u Posušju (Bosna i Hercegovina) gdje se nalazi i sjedište LAGER grupe.

Od tada pa do danas izrasli smo u vodeću i najveću firmu koja se bavi prodajom građevinskih strojeva u regiji jugo-istočne Europe. Trenutno imamo preko 200 uposlenih radnika svih struka potrebnih za savršenom uslugom krajnjem kupcu kojom težimo, od samog dana prodaje stroja pa do dana njegove krajnje iskoristivosti.

LAGER zastupa vodeće svjetske brandove CATEPILLAR viličare, HYUNDAI, ATLAS i DRESSTA građevinske strojeve, gotovo cijelokupni program TEREX grupe koji je ujedno i najveći i najraznovrsniji proizvođač građevinske opreme u svijetu, te TESAB drobilice. Svoju ponudu smo upotpunili vrhunskim uljima i mazivimaCHAMPION i WOLF OIL koji svojim specifikacijam svrstavaju ovog proizvođača u sam vrh po kvaliteti i performansam koje pruža.

Na površini većoj od 350.000m2 otvorenog, te 50.000m2 zatvorenog prostora LAGER vam nudi više od 1000 modela, novih i rabljenih građevinskih strojeva te popratne mehanizacije i opreme koji su spremni za isporuku. Između ostalog LAGER nudi i 24-satni servis sa više od 60 zaposlenih mehaničara, bravara, električara, hidrauličara i ostalog osposobljenog osoblja koje je sposobno riješiti sve moguće probleme. Također Vam nudimo i mogućnost carinskog skladištenja u Republici Hrvatskoj, te prijevoz teškog, vangabaritnog i specijalnog tereta.
Prikaži opcije